Kandi Malz

A malátaital felső erjesztésű sörfőzési eljárással készül. A szárazanyag tartalom 11,8 %. A főzési folyamat, ami a vizet, malátát és a komlót illeti, ugyanaz, mint a normál söröknél, bár a komlótartalom alacsonyabb. A különbség az erjesztési szakaszban van, amikor is az élesztő hozzáadása nagyon alacsony, 0 C fok körüli hőmérsékleten történik. Így a malátacukor erjedése nem indul be, tehát nem keletkezik alkohol!

A szűrés folyamán az italhoz szőlő-és gyümölcscukrot adnak, majd karamellizált (kandírozott) cukrot, ami az ital intenzív aromáját és színét adja meg. A szűrés végén az italt természetes szénsavval dúsítják, ami a Kandi Malz csípős frissességét és szép habkoronáját adja. A főzési folyamat egészen a szőlő-és gyümölcscukor hozzáadásáig megfelel a Német Sörtisztasági

Törvény előírásainak. A Kandi Malz egy tisztán natúr termék. A Kandi Malz olyan szénhidrátot, ásványi anyagokat és fehérjét tartalmaz, amelyek az agy, az idegek és izmok fontos energiaszállítóinak számítanak. A szőlő-és gyümölcscukor tartalma gyakorlatilag azonnal a véráramba kerül, így gyorsan pótolja a sportolás vagy megerőltető szellemi vagy fizikai tevékenységben felhasznált energiát. Sörélesztő tartalma ellátja a szervezetet B vitaminokkal, valamint fontos nyomelemekkel, mint a magnézium, kálium, kalcium.

A maláta jótékony élettani hatása ismert. A benne található értékes aminosavak oldják a stresszt és erőt adnak a huzamosabb testi igénybevétel esetén. Különösen ajánlott sportolóknak, szoptatós anyukáknak (tejképző ital), de megfelelő energiával látja el a gyerekeket is. A magas tápértékéhez képest a Kandi Malz kevés kalóriát tartalmaz, kevesebb, mint 43 kcal/100 ml.

Típus:

  • Üdítők

Származása:

  • Németország

Kiszerelés:

Üveg 0.33

Hasonló termékek: